Cмачний салат із креветками, овочами та пармезаном до свята 8 березня
Цей чудовий легкий салатик із морепродуктів популярний в Італії та Франції. А ми впевнені, що він припаде до смаку всім, хто стежить за своєю фігурою.
Необхідні складові:
- 300 грам креветок
- 40 грам пармезану
- 10 штук помідорів чері
- 70 грам листя салату
- 2 зубки часнику
- 2 столові ложки оливкової олії
- бальзамічний оцет за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- сіль за смаком.
Приготування:
Креветки відварити у підсоленій воді протягом 1-2 хвилин і дати стекти воді.
Помідори розрізати навпіл. Сир потерти на дрібній тертці. Часник розрізати на 2-3 частини.
Часник необхідно обсмажити у розігрітій оливковій олії до рум’яного кольору. Потім дістати часник, а на сковороду викласти креветки і обсмажити 2 хвилини в ароматній олії і поперчити.
У тарілку викласти листя салату, чері і креветки. Посолити, оросити бальзамічним оцтом, олією і обережно перемішати.
Посипати легкий салат пармезаном і подавати до столу.
Смачного!
Очень хороший салат, спасибо за рецепт!